Målbeskrivelsen for specialet Akutmedicin er offentliggjort

Så er der endelig konsensus om indholdet i målbeskrivelsen for det nye speciale 
Læs målbeskrivelsen fra Sundhedsstyrelsen, pressemeddelelsen fra Sundhedsministeriet og se hvad Sundhedsstyrelsen skriver om det nye speciale samt omtalen af det nye speciale i Ugeskriftet og Dagens Medicin. Samtidig med målbeskrivelsen har Sundhedsministeriet offentliggjort, overgangsbestemmelserne omkring meritoverførsel i en ny bekendtgørelse om speciallæger.

Nu hvor målbeskrivelsen er på plads bliver næste skridt, at regionerne skal etablere uddannelsesprogrammer, uddannelsesforløb m.m. Det forventes, at de første læger kan starte i introduktionsstillinger i efteråret 2018. Vi glæder os til den fortsatte proces.

Vi synes det skal fejres! Derfor håber vi at se jer alle på DASEMs Årsmøde 2018 fredag-lørdag 20.-21. april på Scandic Bygholm i Horsens – tilmeldingen åbner kommende uge!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.