Bestyrelsens beretning – foreningsåret 2016/2017

Et foreningsår er ved at gå på hæld…

Siden generalforsamlingen i 2016 har bestyrelsen arbejdet videre med at få indført akutmedicin som speciale. I februar 2016 udgav DASEM rapporten “Det faglige grundlag for et lægeligt speciale i akutmedicin”, og siden er vi blevet indbudt til at tale for Folketingets sundhedsudvalg og efterfølgende daværende Ældre og Sundhedsminister Sophie Løhde samt regionsrådsformand i Region Syd Stephanie Lose. De ønskede DASEMs bud på hvordan Danmark kan komme tættere på målet, med de udfordringer der er på akutområdet, herunder begrundelsen for at indføre et speciale i akutmedicin.

Bestyrelsens_beretning_2016-2017

Du kan hente bestyrelsens beretning som PDF her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.